rEANIMATIE CURSUSSEN

Reanimatie + AED cursus

Als iemand in uw omgeving een hartstilstand (circulatiestilstand) krijgt, telt elke seconde. Tijdens een reanimatie + AED cursus leert u exact wat u moet doen in deze levensbedreigende situatie. Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat (op voorwaarde dat u aan alle eisen hebt voldaan). Dit is een certificaat van de Nederlandse Reanimatie Raad en wordt internationaal erkend. Op deze pagina vindt u de geplande cursussen.

Een uitgebreide reanimatie + AED cursus duurt 3,5 tot 4,5 uur.

Geplande Cursussen

Hier vindt u de geplande (openbare) cursussen van AED Collective. U kunt uzelf gemakkelijk inschrijven door op een cursus te klikken en de inschrijflink te volgen. Staat er geen datum tussen die u schikt in uw omgeving? Vul dan vooral het interesse formulier in, dan nemen wij contact op wanneer er een cursus plaatsvindt in uw omgeving.

U kunt ook een cursus aanvragen voor uw wijk, bedrijf, sportclub of VVE. Het minimale aantal deelnemers is 5 personen. Maximaal 12. Neem vooral contact op via de contact pagina als u hier interesse in heeft.

Cursussen staan op volgorde van datum.

Deze cursus is niet actief. Zoek naar een andere cursus of neem contact op.

 

Inschrijflink:

Kosten: €,- inclusief BTW.

Deze cursus is niet actief. Zoek naar een andere cursus of neem contact op.

inhoudelijk en vergoeding zorgverzekeraar

Meer info & Vergoeding Zorgverzekeraar

Tijdens de cursus:

We starten met een voorstel ronde en vervolgens een stuk achtergrond informatie over reanimeren en AED's. De cursus is zo praktijk gericht mogelijk opgezet. In de cursus zitten meerdere oefeningen en scenario's waarbij u hartmassage kunt oefenen op een speciale oefenpop. Het is hiervoor wel belangrijk dat u gedurende een aantal minuten fysieke inspanning kunt leveren en op uw knieën kunt zitten. Heeft u hier vragen over? Wij denken graag met u mee! Neem contact op.

Kwaliteit:

Onze reanimatie + AED cursussen zijn van zeer hoge kwaliteit. Zo hanteren wij een minimum aantal oefenpoppen van 4 per cursus, laten wij u oefenen met verschillende soorten AED's die u in de praktijk tegen kan komen en zijn onze instructeurs zeer ervaren. Niet alleen in het geven van de trainingen, maar ook in het daadwerkelijk reanimeren. Daardoor zijn zij in staat om u goed voor te bereiden op een reanimatie in het echt. Geen enkele reanimatie is namelijk het zelfde en de realiteit is vaak dan ook anders dan de theorie.

Vergoedingsregeling zorgverzekeraars:

In veel gevallen wordt een reanimatie + AED cursus deels of volledig vergoed door uw aanvullende verzekeraar. Dit verschilt echter per verzekeraar, wij raden u dan ook altijd aan om navraag te doen bij uw verzekering.

AED Collective cursussen en instructeurs voldoen aan de eisen en richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad. 

Meer informatie en maatwerk oplossingen:

neem vrijblijvend contact op