AED aanvragen: lease via AED Collective

AED lease opties

Voordelig en dus toegankelijk. Vanaf €0,65 per dag, inclusief onderhoud.

AED's moeten toegankelijk zijn. Want een hartstilstand (circulatiestilstand) kan iedereen overkomen. Altijd en overal. Door onze voordelige AED lease opties bent u niet alleen voorzien van een AED, maar ook van al het onderhoud dat daar bij hoort. Dus geen zorgen, maar zekerheid. Door onze lease opties zeer voordelig aan te bieden, is een AED voor bijna iedereen toegankelijk. Of u nu particulier bent, een eigen onderneming hebt, onderdeel van een VVE bent of bestuurder bij een sportclub; wij helpen u graag verder!

Terugbelverzoek:
Voor- en achternaam
Voorbeeld: 1 januari 2023 11:00

De voordelen en feiten:

Basic

Vanaf €19,95 per maand.
*AED inclusief alle onderdelen
*3 jaarlijkse controle op uw locatie
*24/7/365 servicedesk. AED gebruikt of in storing? Binnen 24 uur een oplossing.

Uitgebreid

Vanaf €24,95 per maand.

* Alles wat het Basic Servicepakket ook bevat.
* 24/7/365 servicelijn bij storing of inzet. We lossen het probleem binnen 24 uur op of voorzien u van een leen-AED.
* Onze servicemonteur controleert de AED (en eventuele kast) iedere 3 jaar uitgebreid op uw locatie en plaatst hierbij GRATIS de nieuwe accu en elektroden.
* Gratis uitlezen van AED na inzet.
* Gratis nieuwe accu en elektroden wanneer deze bijna over datum gaan en na inzet van de AED.
* 5% korting op accessoires zoals kasten, wandbeugels en connectivity.
* Verzekering: bij diefstal of schade helpen wij u binnen 24 uur aan een gelijkwaardige vervanging.
* Verlenging van beperkte garantie naar 10 jaar. (Maximaal 10 jaar en gedurende looptijd van het uitgebreide pakket).
* 5% korting op reanimatie training of AED instructie op uw locatie.
* Nazorg voor de hulpverleners aan de hand van het ECG met toelichting van onze reanimatie expert.

Connected

Vanaf €7,- per maand.

Toe te voegen aan beide pakketten. Wereldwijde verbinding via mobiel internet. Zo heeft u de grootst mogelijk garantie van de goede werking van de AED. Inclusief GPS tracking.

De voordelen en feiten:

Voordelig

Onze lease prijzen zijn stukken voordeliger dan andere AED lease opties! Zo hebt u vanaf €19,95 per maand een AED inclusief service en onderhoud.

Totaal oplossing

Periodiek uitgebreid onderhoud op locatie. Alle onderdelen en kosten zijn bij de prijs inbegrepen, ook na inzet. Geen verborgen kosten.

Continuïteit

Onze AED's zijn met internet te verbinden. AED ingezet of in storing? Altijd binnen 24 uur een oplossing of vervangende AED! Uiteraard kunt u ons 24/7/365 bereiken.

Zekerheid

AED's gaan 10 jaar mee, hopelijk werken we tegen die tijd nog samen. Wij zorgen dan ook voor een nieuwe AED optie naar keuze. Daardoor heeft u altijd een perfect werkende AED, die aan alle eisen en richtlijnen voldoet.

Jaarlijkse betaling

U ontvangt één keer per jaar een factuur. Verder heeft u geen zorgen of investeringen van tijd of geld.

Opleidingen

Als u een AED Collective lease aanschaft, krijgt u korting op onze opleidingen. Zo kunt u voordelig een korte AED instructie organiseren, of een volledige AED en reanimatie cursus (inclusief NNR* certificaten). Vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact op

*NRR = Nederlandse Reanimatie Raad. 

AED MODELLEN en inforamtie.

AED Collective is onafhankelijk AED leverancier, in principe kunnen wij alle in Nederland goedgekeurde AED's en bijbehorende materialen leveren in lease vorm. Alle AED's zijn in de basis het zelfde; ze mogen door iedereen gebruikt worden, ze voeren altijd zelf een analyse uit van het hartritme en geven alleen een schok wanneer dit nodig is. U kunt het niet fout doen! Wel hebben we een aantal modellen die we aanraden voor bepaalde situaties. Denk hierbij aan AED's die meer visueel ingesteld zijn voor situaties met veel omgevingsgeluid of aan AED's die geschikter zijn om te gebruiken bij kinderen.  Ook zijn er AED's die feedback geven op reanimatie kwaliteit (diepte en snelheid van de hartmassage), dat is een welkome toevoeging als de kans bijvoorbeeld groot is dat de AED ingezet wordt door hulpverleners zonder ervaring. Voor elke situatie en elke klant is een geschikte oplossing te vinden! We helpen u graag met advies op maat.


Veiligheid, en daarmee kwaliteit, staat bovenaan onze prioriteitenlijst. Daarom halen wij AED's na 10 jaar altijd uit de roulatie. AED's gaan namelijk minimaal 10 jaar mee, maar nemen daarna af in betrouwbaarheid (net als alle techniek). Hopelijk werken we na 10 jaar lease nog steeds samen, wij zorgen dan uiteraard (in overleg) voor een nieuwe AED.

Meer informatie en maatwerk oplossingen:

neem vrijblijvend contact op