AED huren voor uw evenement

AED op uw evenement, feest of stand: vanaf €24,95 inclusief verzending

Maak ook uw evenement hartveilig!

Op een evenement staat de veiligheid van uw bezoekers en crew voorop! Echter wordt de AED vaak vergeten als men praat over evenementen veiligheid. We helpen u graag om uw evenement hartveilig te maken. Dat kan gemakkelijk en snel. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden om een AED te huren voor uw evenement, feest, bruiloft of stand!

AED OP UW EVENEMENT

U kunt een AED bij ons huren voor uw evenement of dit nu 1 dag, 3 dagen of een week duurt. Alles is mogelijk. 


Het AED type dat wij verhuren voor evenementen is gemakkelijk te gebruiken in een luide omgeving. Door middel van visuele instructies is de AED goed te begrijpen, zelfs als de gesproken instructies niet verstaanbaar zijn. Onze evenementen AED's worden voor en na ieder evenement gecontroleerd om hun goede werking te garanderen.


De prijzen

1 dag huur

Duurt uw evenement slechts 1 dag? Wij leveren de AED 1 dag voor uw evenement en zorgen dat deze de dag daarna weer wordt opgehaald. De prijs voor 1 dag bedraagt €24,95,- ex 9% BTW.

3 dagen huur

Ideaal voor weekend events! Wij leveren de AED 1 dag voor uw evenement en zorgen dat deze de dag daarna weer wordt opgehaald. De prijs voor 3 dagen bedraagt €65,- ex 9% BTW.

7 dagen huur

Duurt uw evenement meer dan 3 dagen? Wij leveren de AED 1 dag voor uw evenement en zorgen dat deze de dag daarna weer wordt opgehaald. De prijs voor 7 dagen bedraagt €110,- ex 9% BTW.

Verzending

Gratis binnen Nederland.
Wij sturen de AED op tijd naar u toe en na het evenement stuurt u de AED met het retour label weer terug.

Voor België sturen wij de AED kosteloos toe en bent u zelf verantwoordlijk voor het terug zenden.

Langer dan 7 dagen huren?

Als uw evenement langer dan 7 dagen duurt, kunt u de huur periode verlengen* per 1 dag voor €12,50,- ex 9% BTW per extra dag.
Verlengen* kan ook per 7 dagen, voor €80,- ex 9% BTW per extra 7 dagen.

Prijs voorbeeld

Stel, u huurt een AED voor 8 dagen, dan is prijs hiervan: €110 + €12,50 = €122,50.

Stel, u huurt een AED voor 15 dagen, dan is de prijs hiervan: €110 + €80 + €12,50 = €202,50.

Prijzen ex 9% BTW.

*Verlengen kan alleen wanneer u als basis al 7 dagen huur afneemt.

Dien uw aanvraag in:

Op welke datum(s) vindt uw evenement plaats? Wij zorgen altijd dat de AED er op tijd is.
Voor- en achternaam
Bij voorkeur mobiel
Bij voorkeur inclusief straatnaam, huisnummer en plaatsnaam.
Velden met een * zijn verplicht in te vullen.
EXTRA informatie en voorwaarden
  • U ontvangt de AED('s) altijd 1 dag voor uw evenement, zo weten we zeker dat de AED op tijd arriveert en u gedurende uw hele evenement hartveiligheid kunt bieden aan uw gasten, personeel en vrijwilligers. De genoemde prijzen zijn inclusief verzendkosten in Nederland. U kunt de AED in overleg ook afhalen en terugbrengen op onze locatie, u krijgt dan korting. Neem vooral contact op als u daar vragen over heeft!
  • U betaald bij huur een periode van 1 of 3 dag(en), vooraf €100,- Dit is inclusief borg. Wanneer wij de AED weer in goede staat ontvangen, krijgt u de borg binnen 3 dagen terug gestort. Het huur bedrag wordt van de €100,- verrekend. Bij huur van 7 dagen of meer, betaald u het huur bedrag + €50,- borg. Wanneer wij de AED weer in goede staat ontvangen, krijgt u de borg binnen 3 dagen terug gestort.
  •  Zet u de AED in tijdens uw evenement? Dan betalen wij de kosten van de elektroden en verbruiksmiddelen. Er komen dus geen extra kosten bij wanneer u de AED gebruikt en u krijgt uw borg dus ook volledig terug. We vertrouwen er wel op dat u de verzegeling van de elektroden alleen "breekt" wanneer dit ook echt nodig is om een leven te redden (wanneer een persoon niet aanspreekbaar is en niet normaal, of zelfs helemaal niet, ademt).
  • U kunt ons 24/7/365 bereiken. Is uw AED bijvoorbeeld ingezet? Dan zorgen wij direct voor een oplossing zodat u weer een inzetbare AED heeft voor de resterende tijd van uw evenement.
  • U bent zelf verantwoordelijk voor de 'veiligheid' van de AED, wij gaan ervan uit dat u er alles aan doet om schade, diefstal of verlies aan of van de AED te voorkomen. Hier onder valt o.a. dat u de AED beschermd tegen weersinvloeden (door deze niet in de volle zon, extreme kou of regen te brengen). Het zou namelijk kunnen dat de AED door dergelijke invloeden in storing gaat. 
  • Iedereen kan en mag (in Europa) een AED gebruiken! U kunt een AED nooit fout gebruiken, omdat deze exact aangeeft wat u moet doen en alleen een schok af kan geven wanneer de AED, na een evaluatie van het hartritme, zelf bepaald dat dit nodig is. Wel raden wij aan dat de personen die de AED mogelijk gaan gebruiken, een degelijke opleiding/cursus hebben gevolgd in het gebruik van de AED. Dit scheelt namelijk cruciale tijd en voorkomt onnodige angst en twijfel in een noodsituatie. Eventueel kunnen wij met korting een cursus of een korte AED instructie voor u verzorgen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.
  • Onze huur en lease AED's zijn voorzien van GPS en DNA beveiliging. GPS gegevens worden maximaal 28 dagen bewaart en nooit gekoppeld aan uw naam, bedrijf of evenement. 
  • Gratis heen en terug zending binnen Nederland. Buiten Nederland zijn de verzendkosten voor uw rekening. 
Meer informatie en maatwerk oplossingen:

neem vrijblijvend contact op

AED Collective

Onderweg naar een hartveilig nederland.